Όροι παροχής υπηρεσιών και Πολιτική απορρήτου

Σημαντική ενημέρωση όσον αφορά τους Όρους παροχής υπηρεσιών και την Πολιτική απορρήτου

Στο πλαίσιο του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, έχουμε προβεί σε ορισμένες ενημερώσεις στον ιστότοπό μας, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα πώς συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας.

 

Οι νέοι Όροι παροχής υπηρεσιών, καθώς και οι νέοι όροι Πολιτικής απορρήτου είναι σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

 

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και μετά από την 1η Νοεμβρίου 2020, δηλώνετε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους νέους Όρους παροχής υπηρεσιών και την από μέρους μας χρήση των δεδομένων σας, σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου.

 

Εάν δεν επιθυμείτε να υπαχθείτε στους νέους Όρους παροχής υπηρεσιών και τη νέα Πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε τον τυχόν λογαριασμό σας και να διακόψετε τη χρήση των υπηρεσιών μας πριν από την 1η Νοεμβρίου 2020.

 

Ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους νέους Όρους παροχής υπηρεσιών, τη νέα πολιτική απορρήτου, τους Όρους παροχής υπηρεσιών  για την εξ αποστάσεως παραγγελίας σας των προϊόντων μας, για την πολιτική των Cookies και πως τα χρησιμοποιούμε, καθώς και τις αντίστοιχες αλλαγές τους.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, ανατρέξτε στην σελίδα βοήθειας.

 

Σας ευχαριστούμε για τη διαρκή σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη.