Τηλεφωνικές παραγγελίες

Από Οnething | 01/07/2018 | Χωρίς σχόλια | ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα προϊόντα μας έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

Για τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το Internet και τους υπολογιστές ή για κάποιο λόγο δεν είναι εφικτή η καταχώριση της παραγγελίας σας μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε την παραγγελία σας μαζί μας τηλεφωνικά στα:

210 5133611   6977223771

καθημερινά από τις 09:30 έως τις 17:30

Οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας είναι σε θέση να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προσφορές και να σας συμβουλεύσουν για συμπληρωματικά προϊόντα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην παραγγελία σας.

Αν η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, ενημερώστε τους αρμόδιους του τμήματος για να συμπεριλάβουν τη συσκευασία δώρου στο πακέτο αποστολής. Όλες οι παραγγελίες τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων η αποστολή θα εκτελεστεί από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Τα στοιχεία που θα σας ζητήσουμε για την καταχώρηση της παραγγελίας σας είναι:

  • Τα προϊόντα που επιθυμείτε καθώς και τις αντίστοιχες ποσότητες.
  • Ασφάλιση μεταφοράς προϊόντων.
  • Όνομα και Επώνυμο.
  • Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και ώρες επικοινωνίας.
  • Email (αν υπάρχει).
  • Διεύθυνση αποστολής (Οδός, αριθμός, πόλη, ΤΚ, Χώρα).
  • Στοιχεία τιμολόγησης (για την περίπτωση που θα κοπεί τιμολόγιο σε διαφορετικά στοιχεία από αυτά της αποστολής). Σε περίπτωση εκδόσεως τιμολογίου, και για ποσά μεγαλύτερα το 500 ευρώ +ΦΠΑ, θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. (Πειραιώς GR44 0172 1060 0051 0609 4180 466 )

Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση τηρούνται αυστηρά όλοι οι όροι που αναγράφονται στην επιλογή “Πληρωμές & Ασφάλεια Συναλλαγών” του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι όροι παροχής υπηρεσιών της εξ αποστάσεως παραγγελίας προϊόντων.

* Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται για παραδόσεις μόνο εντός Ελλάδας, (+ € 2.00) + τα έξοδα μεταφοράς ( +5 ευρώ – χερσαίοι προορισμοί, +7 ευρώ νησιώτικοι προορισμοί, +13 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές) στον χώρο που επιθυμείτε.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους παροχής υπηρεσιών της εξ αποστάσεως παραγγελίας προϊόντων.