Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή
Το συνολικό κόστος της παραγγελίας θα πρέπει να καταβληθεί στον μεταφορέα. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος αποκλειστικά την Ελλάδα. Έχει ένα επιπλέον κόστος πέραν την αξία των μεταφορικών, της τάξεως των 3 (τριών) €.

 

Τραπεζική Μεταφορά ή κατάθεση
Αυτός ο τρόπος πληρωμής καθυστερεί την παράδοση μέχρι να λάβουμε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας από τις συνεργαζόμενες τράπεζες μας. Έχετε μία εργάσιμη ημέρα, για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή ανεβάζοντας την απόδειξη της κατάθεσης του τραπεζικού λογαριασμού στον πίνακα ελέγχου μας. Τον πίνακα ελέγχου θα τον βρείτε στο τέλος κάθε σελίδας μας, στην δεύτερη στήλη με τις χρήσιμες πληροφορίες, και στο Νο 10 (Συνεργαζόμενες Τράπεζες). Μετά τον έλεγχο από το λογιστήριο μας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

Πιστωτική Κάρτα
Δεχόμαστε τις περισσότερες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες σε λειτουργία επισκέπτη (χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε).
«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»